Vacature financieel administratief medewerker

Een spin in het web

Bransen Group groeit en bij groei hoort versterking! Wij zijn op zoek naar een financieel administratief medewerker, die als spin in het web het overzicht houdt. Ben jij de medewerker die wij zoeken? Lees verder!

Wie zoeken wij?

Wij kunnen niet wachten om een harde werker als jij aan ons team toe te voegen die proactief, klantvriendelijk en accuraat te werk gaat. Je hebt bij voorkeur een hbo-diploma in de richting van bedrijfseconomie of technische bedrijfskunde óf je hebt veel ervaring in de branche en wil de overstap maken van buitendienst naar binnendienst. Daarnaast ben je communicatief sterk, werk je zelfstandig en gestructureerd, én kan je een goede grap waarderen. Bij Bransen Group zijn we namelijk fan van hard werken, maar ook van hard lachen.

Voor deze functie is enige ervaring met MS Office en boekhoudprogramma’s een pré.

Wat ga je doen?

Als financieel administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, controleren, boeken en coderen van gegevens. Veelvoorkomende taken zijn het uitwerken van offertes, het opstellen van verkoopfacturen, het verwerken van inkoopfacturen en het afletteren van bankmutaties. Je zorgt er zo voor dat de projectadministratie goed uitgevoerd wordt en dat er verschillende financiële overzichten gemaakt worden, net als onderdelen van de verslaglegging zoals deelrapportages.

Je bent onderdeel van het kantoorteam, maar hebt ook veel contact met de buitendienst over registratie en verslaglegging. Daarnaast ben je de contactpersoon voor onze accountant, ICT-beheerder en verzekeringsadviseur. Zo word jij een niet te missen schakel binnen ons bedrijf!

Wat bieden we jou?

  • Een uitdagende (fulltime) functie.

  • Een goed salaris.

  • 25 vakantiedagen bij een fulltime functie.

  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

  • Werken binnen een informeel bedrijf met jonge en enthousiaste collega’s. Er wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen. Zeker op vrijdagmiddag, dan sluiten we de week gezellig af.

  • Momenteel werkzaam in de buitendienst en op zoek naar een binnendienstfunctie? Dat zien we maar al te graag!

Jouw droomberoep bij Bransen Group?

Stuur dan je cv naar hr@bransengroup.com. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Rhodé Uittenbroek op telefoonnummer 06-43530933. We zien je sollicitatie graag binnenkomen!

Bij Bransen Group werken we met een gezellige groep Westlandse gasten. Als bedrijf met een Westlandse mentaliteit houden we van aanpakken.

— Alex, medewerker

Werken bij Bransen Group is een leuke uitdaging. Huizen, tuinbouw en bedrijfspanden: we komen overal!

— Nick, medewerker